Opis forum
[b]Użytkownicy którzy zostali oszukani przez MARTEX:
-nick
-kwota zamówienia:
-data zamówienia:
-woj(ewentualnie miasto by móc np. spotkać się i pójść razem na Policje)
-czy sprawa została zgłoszona na Policję/b]
Nowy użytkownik
Byłem uczestnikiem zlikwidowanego przez kafeterie forum. Zawiązliśmy grupę poszkodowanych osób, wciąż zbieramy osoby oszukane. Ona_ona1 założyła e-maila oszukaniprzezmartex@wp.pl , gdzie zbierane są dane osób oszukanych i zgłoszone to zostanie na policję. Ujawnianie waszych publicznych danych na forum jest niedokońca ok. Zapraszam również indywidualnie zgłaszać doniesienia na najbliższe komisariaty!!! Jest to b.ważne, żeby określić skale działania firmy Martex. Na forum dzielmy sie ogólnymi informacjami. Wiele osób złożyło doniesienia sprawe prowadzi Komisariat Powiatowy w Pabianicach, oraz prokuratura. Zbieramy nadal osoby oszukane prosimy o wysyłanie e-maili na podany wyżej adres z nr zamówienia, kwotą i miastem. Postaramy się wszystkich informować o stanie sprawy. Wszyscy razem chcemy dochodzić swoich praw!
Nowy użytkownik
hammerhead
222zł
29.11.2013
lubuskie, Zielona Góra
nie zgłaszałam
Michał1984 nie ujawniamy tu publicznie swoich danych
Ja maila wysłałam do ona ale nie dostałam żadnej odpowiedzi i w sumie chyba lepiej że tu się zbierzemy niż na innym portalu z którego wpisy zostaną usunięte ;/
Michał,specjalnie założyłem forum by nam nic i nikt nie usuwał postów. Nie ma tutaj danych osobowych które mogłyby posłużyć do cxzegoś, tylko zwyczajne informacje dotyczące zamówień w perfumerii martex.
Nie wypisujmy tutaj swoich opinii na temat czy dobrze czy źle,że powstało forum, jest inny dział do tego,ponieważ tutaj zamieszczajmy tylko i wyłącznie info o użytkownikach którzy kupywali w perfumerii, jak będziemy tak pisać swoje opinie w tym temacie to powstanie niezły bajzel tak jak na kafeterii.